Amazon en Samsung brengen speciale Kindle app voor de Galaxy S5 (en andere toestellen, ook in NL)

In veel landen is Amazon huge, en dus is het niet meer dan logisch dat er een speciale Kindle app komt voor de Samsung Galaxy S5 en andere Galaxy apparaten. Met deze app krijg je toegang tot Amazon’s enorme aanbod aan boeken, tijdschriften en ander leesmateriaal.

samsung-galaxy-s5-kindle-for-samsung Amazon en Samsung brengen speciale Kindle app voor de Galaxy S5 (en andere toestellen, ook in NL)

Niet alleen zal er een speciale Kindle for Samsung app komen voor de Galaxy S5 – en voor andere Galaxy telefoons en tablets – maar tegelijk komt er de Samsung Book Deals, en dienst die Samsung’s Kindle gebruikers tot 12 gratis eBooks per jaar biedt.

Een korte zoektocht leert ons dat Kindle for Samsung ook voor Nederlandse gebruikers te vinden is in Samsung’s eigen Samsung Apps winkel – hoewel de app zelf vooralsnog niet in het Nederlands is. Je zult wel een Amazon account moeten hebben of aanmaken om van de dienst gebruik te maken.

Hoewel Samsung zelf zegt dat Samsung for Kindle zijn debuut maakt samen met de Galaxy S5, konden wij de app nu al gewoon installeren op de Galaxy Note 3.

Dat neemt niet weg dat er voor de Galaxy S5 legio andere, exclusieve contentdiensten beschikbaar zijn. Een overzicht daarvan vind je HIER.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee