Meer over de camera van de Samsung Galaxy S5: wat is ISOCELL?

In de aanloop naar de onthulling van de Samsung Galaxy S5 dook al op dat het toestel uitgerust zou zijn met een zogeheten ISOCELL camera sensor. Dit gerucht blijkt te kloppen – maar… wat is een ISOCELL camera dan eigenlijk?

wat-is-samsung-galaxy-s5-isocell Meer over de camera van de Samsung Galaxy S5: wat is ISOCELL?

Gisteren kon je hier al meer lezen over de unieke autofocus van het toestel, en vandaag duikt een video op waarin Samsung zelf de ISOCELL sensor uitlegt. In ieder geval belooft de camera van de Galaxy S5 met deze nieuwe technologie betere foto’s bij minder licht, doordat de afzonderlijke pixels beter van elkaar gescheiden zijn.

Meer weten? Check dan de het onderstaande filmpje!

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee