Samsung wil nieuwe lijn koptelefoons lanceren

Naast de standaard koptelefoontjes die je bij iedere Galaxy smartphone meegeleverd krijgt, lijkt Samsung van plan een serie premium koptelefoons op de markt te gaan brengen.

samsung-premium-headphones Samsung wil nieuwe lijn koptelefoons lanceren

Dit zou althans blijken uit een afbeelding uit een sales guide waarop Sammobile de handen wist te leggen. In de planning staan drie verschillende modellen, waarvan niet alleen de kwaliteit maar ook de prijs behoorlijk premium te noemen is. Aan de andere kant: goede koptelefoons hebben nu eenmaal hun prijs.

Het duurste model, met een prijskaartje van bijna 350 dollar, kan ook via Bluetooth met je smartphone of tablet verbonden worden. Alle modellen bieden tevens de mogelijkheid om Samsung’s S Voice stembesturingsapplicatie te bedienen.

Zoals gezegd: goedkoop zijn ze niet, dus de geboden geluidskwaliteit zal moeten bepalen of deze koptelefoons hun geld waard zijn. En daar komen we uiteraard alleen achter door ze te zijner tijd aan een eigen test te onderwerpen.

Hoewel het niet zeker is, lijkt de kans groot dat Samsung de getoonde koptelefoons tegelijk met, of kort ná de Galaxy S5 zal lancere.

Galaxy deal tips

Praat mee