Samsung lanceert design website, teaser video nu te bekijken

Samsung en design: het is een associatie die de Zuid-Koreanen maar al te graag willen maken, waarbij de reputatie van het bedrijf de laatste jaren vooral gebaseerd was op hun grensverleggend technische vernuft. Zie daar aldus een gloednieuwe website die binnenkort gelanceerd zal worden, en waarvan nú al een teaser te bekijken is.

samsung-design-website Samsung lanceert design website, teaser video nu te bekijken

Dat Samsung hard werkt om allerlei futuristische technologie naar het nu te halen is bekend. Dat blijkt uit haar gewaagde, zij het niet altijd even uitgewerkte, producten, maar ook uit de vele patentaanvragen waarin scifi-achtige ideeën vastgelegd worden.

Om de (ontwerp)filosofie achter Samsung’s producten en productconcepten van tekst en uitleg te kunnen voorzien, zal de site design.samsung.com op 27 maart het levenlicht zien. De onderstaande video licht een tipje van de sluier op: ‘our stories of… design, insights, culture, future, and… about us.’ Kijk zelf:

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee