Hallo, officiële afbeeldingen van de Samsung Galaxy Tab 4 7.0

Dat Samsung druk bezig is met het uitrollen van haar volgende generatie Galaxy Tab tablets wisten we, onder andere door de komst van de Galaxy TabPRO serie. Maar ook het opduiken van de vermoedelijke specificaties van de Galaxy Tab 4 serie was een teken aan de wand. Vandaag zien we dan de eerste, officiële afbeeldingen opduiken, van de Galaxy Tab 4 7.0 om precies te zijn.

samsung-galaxy-tab-4-7-0-wit Hallo, officiële afbeeldingen van de Samsung Galaxy Tab 4 7.0

Wie anders dan beroepsverklapper @evleaks plaatste vandaag de eerste afbeeldingen van deze zeven inch variant van de nieuwe Galaxy Tab 4 serie  op het wereldwijde web. In wit én zwart, voor de volledigheid.

De Tab 4 serie is, in tegenstelling tot de tablet van de TabPRO serie, voorzien van gematigde technische specificaties: een schermresolutie van 1280 bij 800 pixels, Qualcomm’s quadcore Snapdragon 400 processor met een kloksnelheid van 1,3 GHz, Android 4.4 en acht gigabyte opslagcapaciteit – die uiteraard middels microSD kaartje uit te breiden is.

samsung-galaxy-tab-4-7-0-zwart Hallo, officiële afbeeldingen van de Samsung Galaxy Tab 4 7.0

Voor doorsnee tabletgebruik – video kijken, emailen, browsen, een spelletje hier en daar – voldoet deze hardware ongetwijfeld. Maar zoek je krachtiger, óf een beeld met een haarscherpe resolutie zul je toch uitkomen bij de (duurdere) TabPRO modellen.

Het zou ons maar weinig verbazing als de komende dagen géén afbeeldingen van andere modellen in de Tab 4 serie zien opduiken, en ook de officiële onthulling zal wel niet lang meer op zich laten wachten. Dus, Samsung, kom maar op!

(via 1, 2)

 

 

 

Galaxy deal tips

Praat mee