Samsung Galaxy S5 + schroevendraaier = hoop onderdelen

Het duurt nog even voor de Samsung Galaxy S5 híer verkrijgbaar zal zijn, maar dat neemt niet weg dat sommige fanatieke doe-het-zelverts in andere landen- Rusland, bijvoorbeeld – nú al een exemplaar uit elkaar kunnen schroeven.

samsung-galaxy-s5-gedemonteerd Samsung Galaxy S5 + schroevendraaier = hoop onderdelen

Want dat doet je natuurlijk zodra je je kersverse Galaxy S5 eindelijk hebt ontvangen. Kopje koffie erbij, schroevendraaiertje erbij, en natuurlijk een bron van flinke wat warmte. Sommige gelijmde onderdelen laten immers niet vanzelf los.

En, beste mensen, wat hebben we nu geleerd? Ten eerste, dat het toestel pakweg voor zo’n 244 dollar aan losse onderdelen bevat. En ten tweede, dat de Galaxy S5 níet makkelijk uitelkaar te halen is, en dus ook niet door de eerste de beste handige hobbyist te repareren. Maar dat is natuurlijk de prijs die je betaalt voor een toestel met een IP67 – bestand tegen water en stof – certificatie.

Check de onderstaande video voor het complete demontageproces – of je de Russische taal nu wel of niet machtig bent…

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee