Is de SM-G870 de Samsung Galaxy S5 Mini?

Oké, dit is mogelijk een long shot, dus een korreltje zout bevelen we zelf bij deze al aan. Maar het zou zomaar kunnen zijn dat een toestel met de modelcode SM-G870, dat in India getest wordt, straks de Samsung Galaxy S5 Mini blijkt te zijn.

samsung-galaxy-s5-mini-sm-g870a Is de SM-G870 de Samsung Galaxy S5 Mini?

In de beruchte Indiase importdatabase Zauba duikt in ieder geval een toestel op met de genoemde modelcode: SM-G870, of SM-G870A om precies te zijn.  De ‘A’ duidt dan weer op een provider-specifieke toestelvariant – in dit geval van de Amerikaanse provider AT&T.

Verder informatie ontbreekt nog op dit moment, en de enige bruikbare aanwijzing is de geschatte waarde van het toestel. Deze is pakweg tweederde van andere Galaxy S5 varianten die in dezelfde database opduiken. Een korte blik in het verleden leert dat Mini varianten van topmodellen altijd met dezelfde waardeverhouding in Zauba opduiken – zoals bijvoorbeeld bij de Galaxy S4 en de S4 Mini het geval was.

Zoals gezegd: definitieve conclusies zijn niet te trekken zonder verdere informatie – maar het zou kunnen dat we hier dus de eerste ‘glimp’ op hebben gevangen van de Galaxy S5 Mini.

Beste Galaxy S5 Mini deals per provider

Praat mee