Hoesjesmaker bevestigt komst Samsung Galaxy S5 Mini, Galaxy S5 Zoom

De laatste tijd duiken er herhaaldelijk berichten op over een aankomende Samsung Galaxy S5 Mini en een Galaxy S5 Zoom – respectievelijk de compacte versie en de cameravariant van de Galaxy S5. Een Franse maker van exclusieve telefoonhoesjes lijkt nu per ongeluk te hebben bevestigd dat beide toestellen inderdaad over niet al te lange tijd op de markt zullen gaan verschijnen.

samsung-galaxy-s5-mini-s5-zoom-hoesjesmaker Hoesjesmaker bevestigt komst Samsung Galaxy S5 Mini, Galaxy S5 Zoom

Hoesjesmaker Noreve uit St. Tropez vervaardigd handmatig beschermhoezen van leer voor een uitgebreid arsenaal smartphones en tablets. Een oplettende bezoeker ontdekte dat er op de website van de fabrikant al dan niet per ongeluk al productpagina’s waren geplaatst voor een hoes voor de Galaxy S5 Mini, en eentje voor de Galaxy S5 Zoom.

Helaas zijn de pagina’s gevuld met placeholder afbeeldingen, dus een glimp op beide toestellen blijft ons bespaard. Desondanks zijn van zowel de Galaxy S5 Mini en de S5 Zoom al een aantal specificaties bekend. Zo krijgt de S5 Zoom een 20 megapixel camera en een 720p 4,8 inch beeldscherm. Ook wordt hij naar verluid een stuk slanker dan zijn voorganger, de Galaxy S4 Zoom.

Ook de Galaxy S5 Mini krijgt een 720p beeldscherm, terwijl het toestel – zo ontdekten wij vorige week – mogelijk met een behoorlijk snelle Snapdragon 800 processor uitgerust is.

Veel meer komen we vandaag niet te weten over beide toestellen, maar het is wéér een stukje bevestiging dat een lancering er ook daadwerkelijk aan komt.

(via 1, 2, 3)

Beste Galaxy S5 Mini deals per provider

Praat mee