Samsung Galaxy S5 apps uitproberen op je Galaxy Note 3/S4? Dat kan!

Over een week of vier zal de Samsung Galaxy S5 officieel in de winkels belanden. Maar als je in het bezit bent van een andere Galaxy met Android 4.4 KitKat – lees: de Galaxy Note 3 of Galaxy S4 – kun je nu al een aantal applicaties van de Galaxy S5 installeren.

samsung-galaxy-s5-applicaties-op-galaxy-note-3-s4 Samsung Galaxy S5 apps uitproberen op je Galaxy Note 3/S4? Dat kan!

Om precies te zijn, heeft een lid van het XDA forum S NoteWatchON, Gear ManagerGear Fit Manager, S Health, en S Translate apps van de Galaxy S5 opgesnord, evenals de rekenmachine applicatie.

Uiteraard heb je op dit moment nog weinig aan de nieuwe Gear Fit Manager – succes met de zoektocht naar een Gear Fit armband op dit moment – en ook de S Health app schijnt nog wat problemen te geven. Maar wie over de juiste pioniersmentaliteit beschikt, en weet hoe je losse apps – .apk bestanden – installeert, kan er mee aan de slag.

Je vindt de benodigde bestanden op XDA HIER.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

Praat mee