Samsung Galaxy S3 Mini ‘Value Edition’ nu te koop in Nederland

Hij was eerder al opgedoken, en nu heeft Samsung ‘m dan stilletjes gewoon maar op de markt gebracht: de Galaxy S3 Mini Value Edition.

samsung-galaxy-s3-mini-value-edition Samsung Galaxy S3 Mini 'Value Edition' nu te koop in Nederland

De Galaxy S3 Mini Value Edition is niet zo veel anders dan de inmiddels anderhalf jaar oude Galaxy S3 Mini. Het toestel is voorzien van een processor met een iets hogere kloksnelheid – een 1,2 GHz dualcore exemplaar – en draait op een nieuwere versie van het Android besturingssysteem, 4.2 Jellybean.

Verder is er 8 GB opslagruimte aan boord, een slot voor een microSD kaart, en vind je aan de achterzijde een vijf megapixel camera. Net als zijn ‘voorganger’, is de S3 Mini Value Edition inmiddels een betaalbare, compacte smartphone, met een prijs van rond de 200 euro.

Het toestel is verkrijgbaar in het wit, zwart, en blauw, en kun je nú al kopen – al dan niet in combinatie met een abonnement – bij CoolBlue HIER, en Belsimpel HIER.

(via)

Beste Galaxy S3 Mini VE deals per provider

Praat mee