De Samsung Galaxy S2 is terug! Heet nu FreedomPop Privacy Phone

Neenee, we hebben in de titel hierboven géén typefout gemaakt – het is inderdaad de Samsung Galaxy S2 die in feite een come back maakt, onder de naam Privacy Phone van het Amerikaanse bedrijf FreedomPop.

samsung-galaxy-s2-freedompop-privacy-phone De Samsung Galaxy S2 is terug! Heet nu FreedomPop Privacy Phone

Vooruit, de naam Samsung, noch Galaxy S2 zul je op het toestel aantreffen. Maar de Privacy Phone, die in de VS naam moet gaan maken als smartphone voor iedereen die gesteld is op een hoge mate van privacy (duh!), is in essentie dus gewoon een Amerikaanse Galaxy S2 met aangepaste software.

Zo heeft FreedomPop 128-bit encryptie voor alle vormen van communicatie in het toestel ingebakken, en kun je standaard compleet anoniem op het internet rondsurfen. Zoals het hoort bij een dergelijke telefoon, kun je ‘m natuurlijk afrekenen in BitCoin, maar in gewone dollars kost hij – bovenop een abonnement – 189 dollar.

Als Nederlander met een hang naar mobiele anonimiteit heb je helaas weinig aan dit toestel, dat vooralsnog uitsluitend aan de andere kant van de Atlantische Oceaan te koop is. Maar als interessant tweede leven voor de Galaxy S2 vinden we dit tóch het vermelden waard 😉

Meer details over het toestel en de privacy features vind je bij FreedomPop HIER.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Ann zegt

    Vooral als de ROM’s ook nog eens compatibel zijn, kan dit een goede bron worden voor toekomstige Android updates 🙂

Praat mee