Samsung Galaxy Note 3 Neo arriveert in Nederland – is goedkoper dan gedacht

Deze week is het dan zover: de Samsung Galaxy Note 3 Neo landt in de Nederlandse schappen. En wat blijkt? Hij is een stuk goedkoper dan aanvankelijk gedacht. Best logisch, eigenlijk.

samsung-galaxy-note-3-neo-pers-1-1024x682 Samsung Galaxy Note 3 Neo arriveert in Nederland - is goedkoper dan gedacht

Nog niet zo lang geleden leek het erop dat de Galaxy Note 3 Neo – de kruising tussen de Galaxy Note 2 en de Note 3, met hexacore processor – een adviesprijs mee zou krijgen van 579 euro. De logica achter deze prijsstelling was toen moeilijk te ontdekken, aangezien de ‘grote’ Note 3 voor eenzelfde bedrag op de kop te tikken is.

Maar we zijn een paar weken verder, en de Note 3 Neo zal de komende dagen daadwerkelijk te koop zijn in de Nederlandse winkels – die inmiddels veel vriendelijke prijzen laten zien. Zo verkopen Studentmobiel (HIER) en GSMWijzer (HIER) ‘m voor rond de 500 euro – gratis bij een abonnement rond de 30 euro per maand – en Belsimpel heeft ‘m zelfs voor 453 euro (zie HIER).

Al met al blijkt de Note 3 Neo dus inderdaad goedkoper dan zijn grotere broer – nog niet zoveel, maar het prijsverschil zal waarschijnlijk op niet al te lange termijn nog wat groter worden. Als de ‘kloof’ te klein is, blijft het natuurlijk onduidelijk waarom je niet beter de ‘grote’ Note 3 zou kopen, met zijn 1080p full HD scherm en de 13 megapixel camera.

 

Beste Galaxy Note 3 Neo deals per provider

Praat mee