Samsung Galaxy Core 4G tweede kwartaal in Nederland, kost 299 euro

Het was alweer een paar weken geleden dat Samsug de Galaxy Core LTE onthulde – inderdaad, een Galaxy Core met 4G verbinding. De kans leek al groot dat hij ook naar ons land zou komen, en vandaag is bevestigt Samsung dit.

galaxycorelte_b5 Samsung Galaxy Core 4G tweede kwartaal in Nederland, kost 299 euro

Gek genoeg heet het toestel ook het Nederlandse persbericht Galaxy Core LTE, terwijl wij in ons land de ‘4G’ benaming toch echt een stukje gangbaarder is – en Samsung zelf een tijdje geleden ook al aangaf dat het toestel in sommige landen Galaxy Core 4G zal heten. Maargoed, genoeg over de naam van het toestel.

galaxycorelte_w3 Samsung Galaxy Core 4G tweede kwartaal in Nederland, kost 299 euro

De Galaxy Core 4G/LTE is een toestel met een 4,5 inch scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels, dat draait op een 1,2 GHz dualcore processor. En naast de vijf megapixel camera en de mogelijkheid om te surfen via één van ’s lands 4G netwerken, is het toestel voorzien van een flinke 2100 mAh en een achterkant die Samsung zelf typeert als leather look – hoewel dat op de afbeelding niet zo makkelijk zichtbaar is.

galaxycorelte Samsung Galaxy Core 4G tweede kwartaal in Nederland, kost 299 euro

De Galaxy Core 4G/LTE zal in het tweede kwartaal te koop zijn, en krijgt een adviesprijs mee van 299 euro – hoewel we verwachten dat de uiteindelijke winkelprijs hier zoals gebruikelijk een stukje onder zal komen te liggen.

galaxycorelte_b2 Samsung Galaxy Core 4G tweede kwartaal in Nederland, kost 299 euro

Galaxy deal tips

Praat mee