Probeer de Samsung Galaxy S5 uit op je huidige smartphone

Vooruit, uitproberen is een beetje een overstatement. Maar in ieder geval kun je nu al de belangrijkste features van de Samsung Galaxy S5 bekijken en in actie zien vanuit de vertrouwde omgeving van je huidige smartphone. Met de Galaxy S5 Experience app.

samsung-galaxy-s5-experience-app Probeer de Samsung Galaxy S5 uit op je huidige smartphone

Deze gloednieuwe applicatie is – uiteraard – gratis en voor niets te vinden in de Play Store. En eerlijk is eerlijk: het is in ieder geval een gelikte app, die laat zien wat zoals kunt verwachten als je overweegt een Galaxy S5 te kopen. Van de camerafeatures, de vingerscanner, en de hartslagmeter, tot de integratie met de Gear Fit en Gear 2 accessoires – alles is van uitleg en videomateriaal voorzien.

Wil je toch wachten tot je de Galaxy S5 echt in je handen kunt houden? Vanaf 11 april is dat mogelijk – dan wordt het toestel daadwerkelijk in de Nederlandse winkels verwacht. Als alles goed gaat, tenminste. Alvast een exemplaar reserveren kan natuulijk ook. Check dan de beste Galaxy S5 aanbiedingen van dit moment.

Je vindt de Galaxy S5 Experience app in de Play Store HIER.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee