Officiële introductievideo Samsung Gear Fit en Gear 2

Het blijft even wennen om geen ‘Galaxy’ te typen bij Samsung’s nieuwe Gear Fit en Gear 2 armband en smartwatch. Maar hoewel de apparaatjes níet op Android draaien – vandaar geen ‘Galaxy’ in de benaming – zul je ze natuurlijk wel degelijk gebruiken in combinatie met een Galaxy. Maargoed, genoeg over de namen van de beestjes. Tijd voor de officiële introductievideo van de Gear Fit en de Gear 2.

samsung-gear-fit-gear-2-introductievideo Officiële introductievideo Samsung Gear Fit en Gear 2

Uiteraard zien we in dit filmpje die dingen die Samsung van haar nieuwe wearables wil laten zien – maar als globale kennismaking is het een informatief filmpje. Wat ons betreft is het met name de Gear Fit die de show steelt, nadat deze vorige week al een aardige award in de wacht sleepte tijdens het Mobile World Congress.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. zegt

  hallo
  ik heb een samsung gear fit .
  mijne zoon heeft een samsung s5 neo daar werkt de gear wel op
  ik heb een j5 aangechaft ,maar daar werkt het niet bij .
  het is me wel al opgemerkt als je geen gear fit manager kan downloaden dan werkt het niet .
  bestaat er soms geen lijst welke toestellen er wel compatible zijn met de gear fit
  zoals eerder vermeld de samsung galaxy s5 neo staat ook niet in de lijst maat toch werkt het
  weet je soms of de a3 of a5 wel compatible zijn ?
  mvg danny

Praat mee