Nu bij The Phonehouse: gratis Galaxy Tab 3 Lite bij een Vodafone abonnement

Aan het begin van het weekend is het weer tijd voor deze kooptip: bij The Phonehouse krijg je de komende dagen, en zolang de voorraad strekt een gratis Galaxy Tab 3 Lite bij ieder Vodafone abonnement.

samsung-galaxy-s4-gratis-galaxy-tab-tph Nu bij The Phonehouse: gratis Galaxy Tab 3 Lite bij een Vodafone abonnement

De Galaxy Tab 3 Lite is een compacte zeven inch tablet met een schermresolutie van 1024 bij 600 pixels, een 1,2 GHz dualcore processor en een twee megapixel camera. De adviesprijs bedraagt normaal gesproken 159 euro – maar nu kun je ‘m dus gratis bij een Vodafone abonnement krijgen.

Voor de duidelijkheid: de gratis Tab 3 Lite komt dus bovenop een eventueel toestel dat je bij een abonnement krijgt. Ook geldt de aanbieding in combinatie met een simonly abonnement, of een éénjarig abonnement – én als je je huidige Vodafone abonnement verlengd. Alleen de Galaxy S5 is helaas uitgesloten van deze deal.

Hoewel de aanbieding in principe dit weekend geldig is, geldt wel de regel OP = OP. Dus als de Tab 3 Lite’s weg zijn, stopt de deal. Check zelf de exacte details van de aanbieding bij The Phonehouse HIER!

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee