Nog een draagbare fitness tracker van Samsung? “S Circle” gespot bij de FCC

Het mag ondertussen duidelijk zijn dat de Koreanen niet bang zijn van een beetje sport en beweging. Na een hartslagsensor, S Health updates en de nieuwe Gear Fit mogen we nog een draagbaar fitness accessoire toevoegen aan het lijstje, namelijk de zogenaamde S Circle.

De mannen en vrouwen van het Duitse Mobiflip wisten zojuist hun handen te leggen op een gloednieuwe lijst van communicatie middelen die zijn goedgekeurd voor verkoop in de Verenigde Staten. De oplettende lezer weet ondertussen dat een notering bij de FCC (Federal Communication Commission) vrijwel altijd betekent dat er binnen nu en een aantal weken (soms maanden) bericht komt van een gloednieuw mobiel apparaat van Samsung.

 

Samsung-S-Band Nog een draagbare fitness tracker van Samsung? "S Circle" gespot bij de FCC

De S Band uit 2013 die om de een of andere reden nooit is uitgebracht. Wellicht wordt hij via de S Circle een nieuw leven in geblazen?

Deze keer zien we een ‘activity tracker’ met bluetooth connectie in de lijst staan onder de naam S  Circle. Wat de verdere specificaties en/of doeleinden van apparaat zijn is vooralsnog niet bekend. Maar het is niet zo heel moeilijk om hierover te gaan speculeren. Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier om een goedkopere variant van de Gear Fit of zelfs een nieuwe versie van de oude S band (een armband zonder display die beweging activiteiten naar de je S4 kon sturen) die Samsung wel had aangekondigd maar nooit heeft uitgebracht ten tijde van de Galaxy S4 release.

Hoe dan ook, het lijkt erop dat 2014 het jaar wordt van gezondheid, sport en beweging!

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee