Nieuwe update Samsung Galaxy Note 3 arriveert in Nederland

Dat we nog een kleine update voor de unbranded Samsung Galaxy Note 3 tegoed hadden, wisten we al. En vandaag is hij dan beschikbaar.

samsung-galaxy-note-3-update-accessoire-bug-fix-1 Nieuwe update Samsung Galaxy Note 3 arriveert in Nederland

samsung-galaxy-note-3-update-accessoire-bug-fix-2 Nieuwe update Samsung Galaxy Note 3 arriveert in NederlandDe update in kwestie – met firmwareversie XXUENB4 – is een kleine, en dezelfde die vorige week al arriveerde voor Vodafone’s branded Galaxy Note 3. Hij is ruim 28 MB groot, en bevat eigenlijk alleen wat fixes voor onder meer de veelbesproken problemen die Android 4.4 gaf voor gebruikers met third party accessoires zoals Spigen’s S View cover. Ook worden andere irritaties met crashende applicaties – zoals Samsung’s eigen toetsenbord app – gladgestreken.

Je kunt de update installeren via je Galaxy Note 3 zelf, of via Samsung’s Kies software op de PC. Heb jij de update al geïnstalleerd? Zoja, wat zijn jouw ervaringen?

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

 1. edje zegt

  Het probleem met het schrijven op een sd-kaart vanuit een app of pc is in ieder geval nog niet verholpen.
  Ik kan mijn foto’s die op de sd-kaart staan bijv nog niet taggen, of labels aan hangen. geeft dan de melding niet schrijfbevoegd. Sakker. ik had gehoopt dat dit probleem met de upgrade opgelost zou zijn. Helaas. Werkt verder goed. Maar dat was voor de upgrade ook al.

 2. Chris zegt

  Ik heb de update naar 4.4 nog niet eens gehad.
  Heb een unbranded versie.
  Iemand een idee hoe dit kan?

  PS ik heb volge ns mij wel de origineel Portugese versie

 3. wil zegt

  Ik heb nog steeds de galaxy note 1. Tot gisteren zeer tevreden. Na de opdate niet meer. Mijn toestel is zooooo traag geworden! Alsof je in een Ferrari rijdt met een Fiat Panda moter. Jammer Samsung.

 4. Henri zegt

  Bij ons staat de Kitkat nog steeds achter de deur te wachten, om geïnstalleerd te worden.
  Maar ik twijfel nog een beetje, zou het nu wel goed werken ?

 5. Winnie zegt

  Na de update heb ik ineens allerlei (volgens mij) SD kaart gerelateerde problemen. De camera werkt alleen als hij niet naar de SD kaart schrijf en krijg regelmatig de melding ‘het proces android.process.media is gestopt’ Heeft iemand anders hier ook ervaring mee en zo ja, hoe dit te verhelpen??

 6. Remy Bosma zegt

  Ik heb dezelfde ervaringen met de SD kaart. Ik hoop dat hier snel een oplossing voor komt. Mijn workaround voor nu is de files via de computer op de SD kaart te plaatsen ipv de android filebrowsers

 7. Michiel zegt

  Vanmorgen de update geïnstalleerd. Mijn telefoongesprekken werken na 1 minuut niet meer. Ofwel ik ben niet te horen voor de gesprekspartner of beide horen niets! Iemand die een oplossing weet? Kan ik nog terug?

 8. kimbo zegt

  Ik ben nog steeds zeer tevreden met deze update.
  Het toestel loopt goed en de accu gaat minimaal 2 dagen mee.
  Alleen is de camera wel erg traag in het donker.

  TIP! als je een update doet haal dan altijd je SD kaart er uit.

 9. eric zegt

  Waar is deze update dan te downloaden want automatisch krijg ik de.melding dat de laatste uodates zijn geïnstalleerd.
  Ik heb een unbranded

Praat mee