Gratis ‘freebies’ ter waarde van $575 bij een Galaxy S5

Jawel hoor, Samsung is weer eens flink op dreef. De Galaxy S5 is nog maar net officieel onthuld en de Koreanen hebben nu al de smaak goed te pakken. Enigszins vergelijkbaar met de acties bij de release van de Galaxy Note / Tab Pro 12.2 mogen nu ook toekomstige Galaxy S5 eigenaren zich extra gelukkig prijzen.

32 Gratis 'freebies' ter waarde van $575 bij een Galaxy S5

Aangezien een gloednieuwe smartphone tegenwoordig niet meer genoeg is heeft Samsung een hele hoop gratis extraatjes in petto voor iedereen die van plan is om een Galaxy S5 aan te schaffen. Hierbij kun je denken aan een gratis 6 maanden subscriptie op de Wall Street Journal (t.w.v. $160,-), gratis Linkedin Premium voor 3 maanden (t.w.v. $75,-) en 50 GB Dropbox opslag voor 6 maanden (t.w.v. $60,-).

Naast alle handige (tijdelijke) abonnementen lijkt het erop dat de Koreanen dit jaar graag willen dat de consument in topconditie blijft. Bij de gratis extraatjes zien we namelijk een aantal hele interessante fitness aanbiedingen staan. Zo krijg je bij een nieuwe Galaxy S5 een jaar lang gratis toegang tot de volledige versie van de populaire fitness apps Runkeeper en Lark. Daarnaast zijn er nog een aantal kleine dingetjes zoals in-game credits voor het spelletje Cut The Rope 2 (t.w.v. $10,-) en een handige kalender en planning app genaamd EasilyDo Pro (t.w.v. $5,-)

Na even kort gerekend te hebben kwamen we uit op een imposante totaalwaarde van $575,- aan ‘gratis’ extraatjes die je bij een nieuwe Galaxy S5 krijgt. Op de Samsung website staat een complete lijst van apps en abbo’s die je kan verwachten. In hoeverre al deze aanbiedingen ook voor toekomstige eigenaren in Nederland zal gelden is nog niet bekend.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

Praat mee