Geinig: Samsung Galaxy F / Galaxy S5 Prime conceptje

Zolang er over een nieuwe smartphone – zoals de Samsung Galaxy F, a.k.a. Galaxy S5 Prime – nog maar weinig bekend is, is er alle ruimte om vrolijk in het rond te fantaseren over het toestel. Dit geldt natuurlijk dubbel en dwars voor het uiterlijk van een telefoon, waarover we op vage geruchten na feitelijk helemaal niets weten. Met andere woorden: tijd voor een leuk Galaxy F danwel Galaxy S5 Prime concept render!

samsung-galaxy-f-s5-prime-render-2 Geinig: Samsung Galaxy F / Galaxy S5 Prime conceptje

Natuurlijk kom het hier getoonde conceptontwerp niet compleet uit de lucht vallen. Inmiddels weten we hoe de Galaxy S5 eruit ziet, en omdat de Galaxy F/S5 Prime vermoedelijk een luxe uitvoering daarvan is, is het niet onlogisch dat toestel als basis te nemen. En dat deed Ivo Marić, de maker van dit ontwerp, dus ook.

samsung-galaxy-f-s5-prime-render-4 Geinig: Samsung Galaxy F / Galaxy S5 Prime conceptje

Het resultaat? Daar kunnen we lang of kort over praten, maar oordeel zelf! Het toestel ziet er in ieder geval vrij geloofwaardig uit, met een extra uitsparing om de metalen achterklep te kunnen verwijderen voor het aanbrengen van een simkaart, microSD óf een nieuwe batterij.

samsung-galaxy-f-s5-prime-render-1 Geinig: Samsung Galaxy F / Galaxy S5 Prime conceptje

De Galaxy F/S5 Prime zal volgens geruchten door het leven gaan met een metalen behuizing, een 64 bit octacore processor uit Samsung’s eigen keuken, en een QHD beeldscherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Dat neemt niet weg dat het alleszins mogelijk is dat deze ‘Galaxy S5 Deluxe’ voornamelijk leeft in de hoop en verwachting van veel gebruikers, zonder dat we het toestel dit jaar daadwerkelijk in de winkels zullen aantreffen. Samsung zelf houdt de lippen vooralsnog stijf op elkaar, tenslotte.

(via 1, 2)

 

Galaxy deal tips

Reacties

  1. J.R zegt

    Nou dan wachten we maar weer af, anders maar eens uikijken naar een andere telefoon die niet van plastic is.
    Want daar heb ik nu wel eens genoeg van.

Praat mee