Galaxy S4 black-edition te koop in Engeland

Nee hoor, we zijn de Galaxy S4 heus nog niet vergeten, ook al puilen de nieuwsberichten uit van nieuwtjes omtrent de S5. De Koreanen hebben een tijdje geleden al een ‘black-edition’ van de S4 en S4 Mini aangekondigd, maar het was vooralsnog onbekend waar en wanneer deze in de winkels zou landen.

black-edition-galaxy_s4-631x377 Galaxy S4 black-edition te koop in Engeland

Via de gouwe ouwe Sammobiel hebben we vernomen dat het toestel nu daadwerkelijk in Engeland te koop is, en dan wel exclusief voor Phone 4U. De black-edition is, zoals de naam al doet vermoeden, helemaal zwart, waarvan de achterkant is gehuld in een nep-leren jasje, vergelijkbaar met dat van de Note 3. Verder zijn alle accessoires zoals de oplader, kabels en oordopjes natuurlijk ook bijpassend qua kleur. En als dat nog niet genoeg was komt het toestel ook nog eens standaard met Android 4.3 geïnstalleerd uit de doos.

Voor de rest blijft het toestel identiek aan de non-black-edition. Dus ook hier hebben we te maken met een 5-inch 1080p display, quad-core Snapdragon 600 CPU, 13 megapixel camera etc… Helaas vond Samsung het wel nodig om de S4 black-edition een flink prijskaartje mee te geven. Voor een los toestel betaal 500 pond, omgerekend ongeveer €600,-. Dit is enigszins vreemd aangezien het toestel nu bijna een jaar oud is en binnenkort wordt vervangen door de Galaxy S5 als vlaggenschip van Samsung.

Waar en wanneer de black-edition verder nog in de winkels komt te liggen is niet bekend. Mocht je echt niet kunnen wachten dan kun je een unlocked toestel bestellen via de Engelse Phones 4U.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

  1. Harry234 zegt

    Dus je betaalt 250 euro meer ( GS4 is nu 349 met de 100 euro terug actie) dan een gewone S4 voor een zwarte baterijdeksel die er meteen af gaat voor een S view cover…. Logisch.. 🙂

  2. Atrix76 zegt

    Ik heb net een S4 black edition besteld voor 419 euro, gaat nog 100 euro korting vanaf door de cashback actie van Samsung. Kijk dat is nog eens een leuke prijs voor zo’n mooie telefoon. Adviesprijzen zijn meestal niet van toepassing voor een product dat door vele aanbieders wordt verkocht.

  3. Rygar zegt

    Ik heb er ook 1 besteld voor 419 met 100 euro cashback, maar wel jammer dat bol.com op de webstie aangeeft binnen 24 uur te leveren en ik vervolgens een bevestiging krijg met 6 werkdagen levertijd. Slechte zaak Bol 🙁

Praat mee