En daar is dan Samsung’s streaming radio dienst Milk Music

Nog geen drie weken geleden kon je hier als eerste lezen dat Samsung waarschijnlijk een eigen streaming radio dienst wil lanceren met de naam Milk Music. En hoewel we deze níet tegenkwamen tijdens het grote Mobile World Congress waar de Galaxy S5 werd gelanceerd, is Milk Music nu dan toch officieel gelanceerd. In de VS.

samsung-milk-music-app En daar is dan Samsung's streaming radio dienst Milk Music

Zoals gedacht, is Milk Music in feite een muziek dienst, waarmee gebruikers op een selecte groep Galaxy smartphones voor nop kunnen luisteren naar ongeveer 200 radiostations. De dienst is in feite het al bestaande Amerikaanse Slacker Radio, maar dan verpakt in Samsung’s eigen jasje.

Zoals gezegd is Milk Music op dit moment alleen beschikbaar voor Amerikaanse gebruik(st)ers, online of via de speciale applicatie – die als vanuit Nederland níet in de Play Store zult vinden. Wel lijkt de kans groot dat  Milk Music de komende maanden ook toegankelijk zal worden voor gebruikers in andere landen, alsdus een hoogeplaatste medewerker van Samsung zelf.

De komende tijd is de dienst niet alleen gratis, maar ook nog eens vrij van reclame, hoewel de formulering die Samsung hanteert bij de omschrijving van dit laatste doet vermoeden dat hier in de toekomst verandering in kan komen.

Als en wanneer Milk Music ook vanuit ons land gebruikt/geïnstalleerd kan worden, lees je dit natuurlijk hier op GalaxyClub!

(via 1, 2, video via)

Galaxy deal tips

Praat mee