Eerste Samsung winkels in Nederland geopend

Nog niet zolang geleden werd het al duidelijk: Samsung wil in samenwerking met The Phonehouse een aantal eigen winkels gaan openen in ons land. En nog geen twee maanden later is het al zover: de eerste Samsung Experience Stores zijn vandaag in Haarlem en Den Haag geopend.

95q8369_1 Eerste Samsung winkels in Nederland geopend

Knip!

De winkels in Haarlem en Den Haag zijn te vinden in – respectievelijk – de Grote Houtstraat en de Venestraat, maar op korte termijn zullen er nog winkels volgen in Amersfoort, Apeldoorn, en Eindhoven.

De Experience Stores zijn het resultaat van een samenwerking met The Phonehouse, waarbij het deze laatste is die in feite diensten en personeel levert. Wél kun je bij de Experience winkels voor meer terecht dan alleen een nieuw toestel of een abonnement. Tot het dienstenaanbod behoort bijvoorbeeld ook het uitvoeren van softwareupdates, voor wie dit liever laat doen door een ervaren medewerker.

95q8256 Eerste Samsung winkels in Nederland geopend

Het liet zich al raden dat je in de nieuwe winkels het complete productaanbod uit de keuken van Samsung zult aantreffen: van smartphone, tot tablet, tot wearable, álles in er te vinden. De Experience Stores zijn er dan ook vooral om vóór een aankoop op het gemak een nieuwe gadget zelf te proberen.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee