Dealtip: een Samsung Galaxy S5 voor minder dan 35 euro per maand

samsung-galaxy-s5-dealtip Dealtip: een Samsung Galaxy S5 voor minder dan 35 euro per maandNee, natuurlijk: de Samsung Galaxy S5 is nog niet leverbaar op dit moment. Dat zal pas vanaf 11 april gebeuren. Wél kun je er nu natuurlijk al eentje reserveren. Vlak voor het weekend nog even deze tip: je kunt ‘m met wat zoekwerk al vinden voor minder dan 35 euro per maand – inclusief álle kosten. Check bijvoorbeeld deze aanbieding.

Op dit moment krijg je de Galaxy S5 bij StudentMobiel bij een tweejarig Tele2 abonnement met 100 belminuten en 100 SMSjes én een databundel van 500 MB – kosten per maand: twee tientjes – voor € 317,-. Dit laatste is natuurlijk niet heel erg goedkoop, maar als je alle kosten op één hoop gooit – toestelprijs, abonnementskosten, en aansluitkosten – kom je uit op een gemiddelde maandprijs van € 34,46.

Check zelf alle details HIER.

Meer aanbiedingen vind je natuurlijk in ons uitgebreidere overzicht HIER.

Fijn weekend!

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee