Tijd voor reclamespotjes: Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy TabPRO 10.1 (versus Apple)

Samsung’s reclamespotjes zijn soms erg mooi, soms een beetje eng, en soms gewoon ontzettend vreemd. En meer dan eens wordt er – in de Amerikaane  commercials – domweg de draak gestoken met Apple. Zo ook in de twee nieuwste filmpjes, waar we de Galaxy Note 3 en de Galaxy TabPRO 10.1 voorbij zien komen.

samsung-galaxy-note-3-tabpro-10-reclame Tijd voor reclamespotjes: Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy TabPRO 10.1 (versus Apple)

Hier aan deze kant van de Atlantische Oceaan denken we al gauw dat je je beter gewoon op je eigen producten kunt concentreren, en dat een directe aanval op je concurrent niet persé getuigd van klasse. Gelukkig denken Amerikanen daar veelal toch anders over, en laten we wel wezen: Samsung’s imago op met name díe markt is toch voor een deel gebaseerd op de rol van ‘uitdager van Apple’. Daar stuurt Samsung dus ook in de onderstaande spotjes zelf weer schaamteloos op aan.

En dus zien we hoeveel het scherm van de Galaxy Note 3 groter is dan dat van de iPhone 5S, dat de Galaxy TabPRO 10.1 nog dunner is dan de iPad Air, en dat multitasken inderdaad vooral goed werkt op een Galaxy. Geen verrassingen, en uiteindelijk heeft iedereen gelukkig zijn of haar eigen voorkeuren. Maar het levert wel vermakelijke commercials op.


(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee