Schermafbeelding bevestigt nieuw design Samsung Galaxy S5 interface

Een vast onderdeel van het geruchtencircuit rond de Samsung Galaxy S5 is de nieuwe vormgeving van de TouchWiz interface van het toestel. Een glimp hiervan was al regelmatig op te vangen, het meest recent was het Samsung’s eigen teaser voor de onthulling van de S5 die vernieuwde icoontjes lijkt te tonen. Deze icoontjes zien we terug op een foto van een beeldscherm.

samsung-galaxy-s5-touchwiz-icoontjes Schermafbeelding bevestigt nieuw design Samsung Galaxy S5 interface

De Franse website NoWhereElse wist de hand te leggen op een foto van een beeldscherm. Op deze foto zien we een stukje interface dat gebruik maakt van dezelfde icoontjes die Samsung zelf toonde op haar Galaxy S5 teaser.

Overigens voegt Sammobile hier aan toe, dat de foto zelf genomen is van het scherm van een smartphone draaiend op het Tizen besturingssysteem. Maar ook in dit geval geldt dat de overeenkomst tussen de Tizen icoontjes en de icoontje op de teaser wederom wijst op het nieuwe design van de interface van de Galaxy S5. En nee, het is een brug te ver om te roepen dat de Galaxy S5 dus op Tizen zal draaien. Echt.

Hoedanook, dat TouchWiz zoals we deze kennen op de Galaxy S4 en Galaxy Note 3 al een tijdje toe is aan een moderne makeover behoeft geen betoog. En het lijkt er steeds meer op dat de Galaxy S5 deze zal brengen.

samsung-galaxy-s5-touchwiz-icoontjes-2 Schermafbeelding bevestigt nieuw design Samsung Galaxy S5 interface

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee