Samsung werkt aan “K Sport”… K wat???

Galax-Gear-line-up-578-80-1 Samsung werkt aan "K Sport"... K wat???

Het lijkt erop dat Samsung vastbesloten is om de ‘commerciële flop’ van Galaxy Gear meer dan goed te maken

Is Samsung van plan om de fitness wereld in te duiken? Als we de goeie ouwe geruchten bron @evleaks mogen vertrouwen dan lijkt de kans dat dit binnen nu en een aantal maanden gaat gebeuren zeer groot. Via een enigszins cryptische tweet hebben we namelijk vernomen dat Samsung bezig is met het ontwikkelen van een product onder codenaam ‘K Sport’. Je hoeft geen genie te zijn om voorzichtig te kunnen concluderen dat de Koreanen dus bezig zijn met de ontwikkeling van een op de gezondheid gericht product wat wellicht iets weg heeft van de Nike Fuelband of de Adidas Smart Run. Helaas wist @evleaks geen verdere specificaties (of bronnen) te vermelden, dus tot er meer informatie beschikbaar is zijn we overgeleverd aan onze verbeelding.

En de Galaxy Gear dan?

Het enige ‘draagbare’ product van Samsung wat enigszins in de buurt zou kunnen komen van een gezondheid/fitness gericht apparaat is de beruchte Galaxy Gear met de ‘health apps’. Hoewel de smartwatch hoge verwachtingen had onder het publiek weten we helaas maar al te goed hoe dit uiteindelijk is afgelopen. Ergens mag de Galaxy Gear een commerciële flop genoemd worden, maar dat neemt niet weg dat Samsung dus vastberaden is om hiermee een nieuwe weg in te slaan.

Wellicht dat we in de nabije toekomst dus meer sport/gezondheid gerichte producten of applicaties van Samsung kunnen verwachten. Mocht de zogenaamde K Sport in een dusdanig stadium verkeren dat het kan worden gepresenteerd aan het grote publiek dan denken wij dat de aanstaande MWC in Barcelona (24 februari) de perfecte plek is om dit te doen.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee