Nieuwe streaming radio (en video) dienst van Samsung op komst? Milk Music

Het is weer tijd voor een blik in de archieven van de United States Patent and Trademark Office. En wat vinden we daar? Een kersverse aanvraag om de handelsnaam Milk Music vast te leggen. Mogelijk gaat het hier om een nieuwe dienst voor streaming radio en video van Samsung zelf.

samsung-milk-music Nieuwe streaming radio (en video) dienst van Samsung op komst? Milk Music

De aanvraag – ingediend op Valentijnsdag – voor de term Milk Music heeft als identificatie ‘entertainment services, namely providing radio programs’ meegekregen. De uitgebreidere omschrijving licht nog meer tipjes van de sluier op:

Mobile software applications for streaming music, for accessing Internet radio, for enabling music and video broadcasting services, for accessing video-on-demand; for enabling social networking.

Of Milk Music op de korte termijn gelanceerd zal gaan worden, bijvoorbeeld tegelijk met de Samsung Galaxy S5, is niet bekend – dat valt uit de aanvraag niet af te leiden. Wel is de merknaam specifiek genoeg om te suggereren dat het om een dienst gaat die in een redelijk vergevorderd stadium van ontwikkeling is. En helemaal onlogisch zou het niet zijn, sinds Samsung géén FM radio meer inbouwt in haar toptoestellen.

De aanvraag bij de USPTO vind je HIER.

Galaxy deal tips

Praat mee