Ter leering ende vermaeck: Samsung Knox uitgelegd

De lancering van Samsung’s Knox beveiligingspakket ging allerminst van een leien dakje – eerst was er vertraging, en vervolgens zorgde het pakket in eerste instantie voor wat vreemde, verwarrende meldingen op Galaxy toestellen. Toch zijn de Zuid-Koreanen vastbesloten een goede beveiliging te bieden, zo werd ook gisteravond tijdens de lancering van de Samsung Galaxy S5 weer benadrukt.

Om te begrijpen wat Knox precies doet op je Galaxy toestel, kun je twee dingen doen: óf je duikt diep in de technische materie, óf je laat Samsung het zelf uitleggen met een uitgebreide infographic. De eerste optie moet je maar net zin in hebben, de tweede optie geeft misschien een wat simpel beeld – maar is wel een stuk sneller en leuker. Dus:

samsung-knox-uitleg Ter leering ende vermaeck: Samsung Knox uitgelegd

 

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee