‘Samsung Galaxy S5 standaard water- en stofdicht’

Het idee dat de Samsung Galaxy S5 water- en stofdicht zou kunnen zijn kwam recent al een keer voorbij waaien – tenminste voor wat betreft een Galaxy S5 Active variant. Echter, volgens bronnen is Zuid-Korea zal ook de ‘standaarduitvoering’ van de Galaxy S5 bestand zijn tegen water en stof.

samsung-galaxy-s5-waterdicht 'Samsung Galaxy S5 standaard water- en stofdicht'

Het zijn de bekende onbekende ‘lokale bronnen’ die aan ZDNet weten te melden dat de Galaxy S5 – de non-Active versie dus – dezelfde water- en stofdichte eigenschappen heeft als de Galaxy S4 Active die vorig jaar in het kielzog van de gewone S4 op de markt verscheen.

De gebruik(st)er van een Galaxy S5 zal het toestel schoon kunnen maken met water, en ook korte periodes van onderdompeling moet geen problemen opleveren voor het toestel.

Dit nieuws komt op zich aardig overeen met het recente bericht dat Samsung zich dit jaar inderdaad zal toeleggen op het maken van toptoestellen die bestand zijn tegen sommige elementen. Wel blijft dan natuurlijk de vraag of er überhaupt wel een Galaxy S5 Active te verwachten is, hoewel de mogelijkheid altijd bestaat dat een nóg robuustere versie van de Galaxy S5 zal zijn met die naam.

Inmiddels zijn er nog vijf dagen te gaan tot de onthulling van de Galaxy S5, dus ook van bovenstaande geruchten weten we op korte termijn of ze juist zijn, of niet.

(via)

Beste Galaxy S5 Active deals per provider

Praat mee