Tijd voor een Samsung Galaxy S5 teaser

Met nog één weekend te gaan voor de onthulling van de Samsung Galaxy S5 gooit het Zuid-Koreaanse bedrijf alvast nog meer olie op het vuur door een teaser te plaatsen op haar YouTube kanaal.

samsung-galaxy-s5-teaser Tijd voor een Samsung Galaxy S5 teaser

In het korte filmpje zien we een flink aantal sleutelwoorden voorbij komen die Samsung wil associëren met de Galaxy S5. Ieder begrip wordt een vijfde macht van zichzelf, zeg maar. Tussen al deze begrippen komen woorden voorbij die recente geruchten over het toestel lijken te bevestigen, waarvan het hierboven getoonde wet – wijzend op een waterdichte Galaxy S5 – er slechts eentje is.

Maar kijk zelf:

En voor iedereen die opzoek gaat naar flitsen van de Galaxy S5 in het filmpje zelf: wij konden zo gauw niets ontdekken, op wat camera’s na, en twee Galaxy S4 Actives op het strand. Owja, en een armband, die vermoedelijk gewoon een armband is. Maar zie jij wel iets opvallends? Laat het ons hieronder weten!

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee