Kleine maar fijne verborgen Samsung Galaxy S5 feature: Toolbox

Soms zijn het de kleine dingen die het ‘m doen. Zo is een handige, altijd toegankelijke lijst met je favoriete applicaties, uhm, handig. En precies wat de Toolbox feature van de Samsung Galaxy S5 te bieden heeft.

samsung-galaxy-s5-toolbox-feature Kleine maar fijne verborgen Samsung Galaxy S5 feature: Toolbox

Met de Toolbox kun je een lijstje samenstelling met maximaal vijf veelgebruikte applicaties. Als je de feature vervolgens inschakelt, verschijnt er een kleine, verplaatsbare ‘toets’ op het scherm die altijd zichtbaar blijft. Één tik op deze toets zorgt ervoor dat de lijst met je geselecteerde apps tevoorschijn komt, zodat je deze altijd snel en direct bij de hand hebt.

We kunnen ons voorstellen dat Toolbox stiekem wel eens erg handig zou kunnen blijken te zijn. Echter, in tegenstelling tot wat de meeste websites beweren, is dit eigenlijk helemaal geen nieuwe TouchWiz feature. Samsung heeft alleen een reeds bestaande toegankelijkheidsoptie, het Assistant Menu – op Nederlandse toestellen Hulpmenu geheten, wat mooier aangekleed. Dat neemt niet weg dat de nieuwe Toolbox er beter uit ziet.

Check ‘m zelf in de onderstaande video:

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

Praat mee