Opnieuw Samsung Galaxy S5 variant met 1080p scherm opgedoken

Wie door de geruchtenbomen het Samsung Galaxy S5 bos niet meer ziet hoeft zich niet eenzaam te voelen. Er duikt momenteel zoveel tegenstrijdige informatie op over het toestel, dat alleen de officiële onthulling van het toestel nog duidelijkheid kan bieden. Nadat wij hier een tijdje geleden al een zogeheten user agent profile op hadden gedoken van een Galaxy S5 variant met modelnummer SM-G900A, kunnen we er nog eentje toevoegen: de SM-G900T1. En net als de SM-G900A is ook de Galaxy S5 variant met modelnummer SM-G900T1 voorzien van een 1080p beeldscherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

samsung-galaxy-s5-sm-g900t1-uaprof Opnieuw Samsung Galaxy S5 variant met 1080p scherm opgedoken

De SM-G900T1 dook eerder vandaag al op op een uit China afkomstige lijst met toestelvarianten waarop ook te zien is dat het toestel in een zwarte en witte versie te gelanceerd moet gaan worden, terwijl modellen met 16, 32 en 64 GB opslagcapaciteit in de pijpleiding lijken te zitten. En hoewel verdere specificaties ontbreken toont de user agent profile van de SM-G900T1 – de Galaxy S5 die vermoedelijk bestemd is voor provider T-Mobile – dus een 1080p schermresolutie.

Al met al is dit – na de SM-G900A en verschillende in benchmarktests opgedoken Galaxy S5 varianten – de zoveelste toestelversie die in tegenstelling tot eerdere geruchten voorzien is van een schermresolutie die vergelijkbaar is met dat van de Galaxy S4. Wordt het nu dus eindelijk – nadat vorige week de New York Times er ook al op hintte – tijd om de hoop op een S5 met QHD scherm op te geven?

Wie het weet mag het zeggen. Zeker is dat we over twee weken – op 24 februari – klaar zullen zijn met speculeren, als Samsung de Galaxy S5 officieel lanceert tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee