Samsung Galaxy S5 release tóch eerder dan gedacht?

Nounou. Maandenlang gingen we er stug vanuit dat de Samsung Galaxy S5 gewoon netjes eind april in de winkels zou komen te liggen. Oké, zoals je net al kon lezen zijn er winkels in ons land die het vooralsnog op maart lijken te houden, maar ook dat namen we met een korreltje zout. Echter, wat te doen met een Duitse provider die van plan lijkt de Galaxy S5 deze maand al in de verkoop te doen?

samsung-galaxy-s5-release-februari-o2 Samsung Galaxy S5 release tóch eerder dan gedacht?

Waarschijnlijk lopen we een beetje te hard van stapel. De informatiepagina van de provider O2 heeft het alleen over ‘End Februar mehr erfahren’, en niet direct over een verkoopsstart.

Toch lijkt het feit dat een partij die zo nauw bij de verkoop van de Galaxy S5 betrokken is en nú al begint reclame te maken, te wijzen op een release die mogelijk wat eerder komt dan tot nu toe gedacht. En dan mag eind februari wat al te snel zijn – het toestel wordt per slot van rekening pas volgende week op 24 februari onthuld – maar maart komt nu wel degelijk in beeld als ‘de maand waarin de S5 te koop is’. En daar hebben wij op zich natuurlijk helemaal geen problemen mee.

(via)

 

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

Praat mee