‘Samsung Galaxy S5 over drie weken in de winkels’

Eigenlijk gaan wij er stiekem nog steeds van uit dat de Samsung Galaxy S5 pas eind april te koop zal zijn. Maar nadat onlangs een Duitse provider al hints leek te verspreiden dat het wel eens eerder zou kunnen worden, komt nu opnieuw het bericht dat de Galaxy S5 mogelijk al over drie weken in de winkels zal liggen.

samsung-galaxy-s5-lcd-gerucht-januari 'Samsung Galaxy S5 over drie weken in de winkels'

Dit keer is het GSMArena dat beweert met een hoge Samsung bons gesproken te hebben. Uit dit gesprek zou blijken dat de Galaxy S5 over drie weken al te koop zal zijn – vrij snel dus ná de onthulling komende maandag. Op zich past dit prima in Samsung’s (wisselvallige) beleid om nieuwe toestellen vrij snel na de onthulling op de markt te brengen. Praktisch gezien betekent dit dat de Galaxy S5 mogelijk al half maart verkrijgbaar is.

Uiteraard zijn de uitspraken van een anonieme Samsung medewerker waar iemand mee gesproken heeft niet te verifiëren, en dus nemen de informatie voorlopig nog maar even met een korreltje zout. Maar uiterlijk maandagavond a.s. zullen we toch wel weten of het allemaal klopt of niet.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee