Samsung Galaxy S5 serie: Galaxy S5 Mini, Galaxy S5 Zoom, Galaxy S5 Active

Dat we niet alleen op het punt staan – over een paar weken – kennis te maken met de Samsung Galaxy S5 was al bekend. Ook een Galaxy S5 Mini zal van de partij zijn, evenals – zo lijkt het – een Galaxy S5 Active en een Galaxy S5 Zoom.

samsung-galaxy-s5-mini-active-zoom Samsung Galaxy S5 serie: Galaxy S5 Mini, Galaxy S5 Zoom, Galaxy S5 Active

De complete Galaxy S4 lijn – dit jaar in verse vorm verkrijgbaar als Galaxy S5 serie

Twee jaar geleden begon Samsung met het uitbreiden van haar ‘vlaggenschip-serie’, toen de Galaxy S3 later vergezeld werd van de Galaxy S3 Mini. Vorig jaar deden de Zuid-Koreanen hier een schepje bovenop toen de Galaxy S4 ook als Galaxy S4 Mini verscheen, evenals een Galaxy S4 Active en een cameraversie in de vorm van de Galaxy S4 Zoom.

Een tijdje geleden bleek al dat de Galaxy S5 waarschijnlijk ook als Mini-variant in de schappen zal belanden, en vandaag duikt in de Indiase import database Zauba een apparaat op waarvan aan te nemen is dat het de toekomstige Galaxy S5 Zoom is.

Om het feest vervolgens compleet te maken, voegt de Koreaanse website ETNews hier nog aan toe dat liefhebber van water- en stofdichte smartphones in 2014 hun hart kunnen ophalen aan een Galaxy S5 Active.

Dus, daar heb je het: Samsung houdt vast aan het lanceren van een complete productserie, gebruikmakend van de naamsbekendheid van haar populairste toestel. Maar zeg eens eerlijk: ben jij hier echt compleet door verrast? Hoe het allemaal ook moge zijn: als eerste staat op 24 februari toch echt de ‘gewone’ Galaxy S5 op het programma.

(via 1, 2)

Beste Galaxy S5 Active deals per provider

Praat mee