Black Edition Samsung Galaxy S4 en S4 Mini duiken op in Nederland – heten ‘Deep Black’, over 2 weken verkrijgbaar

Nog geen week geleden lanceerde de Russische tak van Samsung zogeheten Black Editions van de Galaxy S4 en de Galaxy S4 Mini. Toen was nog niet helemaal duidelijk of en wanneer deze in andere landen beschikbaar zouden zijn. Nu wel.

samsung-galaxy-s4-deep-black Black Edition Samsung Galaxy S4 en S4 Mini duiken op in Nederland - heten 'Deep Black', over 2 weken verkrijgbaar

Inmiddels zijn beide toestelvarianten – mét kunstlederen achterkant – ook in Nederland opgedoken. De website van de Nederlandse retailer Typhone geeft aan dat ze hier voorzien zijn van de naam Deep Black, en nog deze maand in de winkel zullen liggen.

Navraag leert dat de opgegeven informatie inderdaad correct is, en dat de Deep Black versies índerdaad vergelijkbaar zijn met de Black Edition varianten die we op de Russische markt tegenkwamen. Binnen nu en twee weken zullen ze verkrijgbaar zijn.

samsung-galaxy-s4-black-edition Black Edition Samsung Galaxy S4 en S4 Mini duiken op in Nederland - heten 'Deep Black', over 2 weken verkrijgbaar

Hiermee lijkt wat ons betreft ook bevestigd dat deze ultrazwarte S4 varianten spoedig elders in de wereld verkrijgbaar zullen zijn, en dat de toestellen met kunstlederen achterkant allerminst alleen bestemd zijn voor Rusland – of Zuid-Korea waar Samsung de LTE-A variant van de S4 onlangs ook van een kunstlederen achterkant voorzag.

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee