Actie: 100 euro cashback bij aankoop van een Samsung Galaxy S4

Als je van plan bent een Samsung Galaxy S4 aan te schaffen is het de moeite waard even op te letten: als je dit doet tussen nu en 30 maart krijg je van Samsung 100 euro terug van het aankoopbedrag.

samsung-galaxy-s4-100-euro-cashback Actie: 100 euro cashback bij aankoop van een Samsung Galaxy S4

Wie Samsung’s cashback acties een beetje volgt kent inmiddels het verloop van de actie. Je koopt een toestel, vult een formulier in, en stuurt deze – samen met de factuur of kassabon, en de streepjescode van de verpakking – op naar Samsung. Enige tijd daarna zal het cashback bedrag dan op je rekening worden gestort.

De exacte voorwaarden, het registratieformulier, én verdere details van de actie zullen op zeer korte termijn beschikbaar zijn op Samsung’s actiepagina HIER.

PS: zoals gebruikelijk willen we je erop wijzen dat wij van GalaxyClub níet Samsung zijn. Vragen en opmerkingen m.b.t. tot deze actie moet je dus tot Samsung zelf richten!

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

 1. NavigateArm zegt

  Wees gewaarschuwd!
  – 16gb toestel heeft namelijk maar iets meer dan helft van geheugen over
  – Bug waar iedereen over klaagt is dat toestel spontaan herstart minst 2 x per week, meest waarschijnlijke oorzaak extra SD kaart, dus die moet er uit
  – smerende beeld als je donker bijna zwart achtergrond hebt, kun je het zien aan de scheidingsbalken in instel. pagina als je die scrolt dan merk je het gauw genoeg.
  Beste toestel van 2013 is mijn grootste miskoop geworden.
  Voor de rest prima toestel, succes!

  • carla vd wakker zegt

   ik heb ook aan deze actie meegedaan en heb nu naar 5 weken maar gebeld naar samsung. nu blijkt mijn papieren niet aangekomen te zijn en hun leggen de schuld bij postnl. ik zal het als ik jullie was toch achteraan bellen waar het blijft

 2. amber zegt

  Hoelang duurt het exact voordat de €100 cashback komt want heb hem 1.5 maand geleden opgestuurd en heb nog niks.

 3. giesbertz zegt

  Ik heb ook alles opgestuurd.
  Via de phonehouse 100 € en een geheugenkaart.
  Maar niks gekregen.
  Vind het misleidende reclame en ga hier ook actie ondernemen.
  Via kassa en dagbladen.
  Heb alleen in de vriendenkring. Al 15 gedupeerden.

Praat mee