Samsung Galaxy NotePRO 12.2 vanaf volgende week in Nederland

Vorige week kon je hier al lezen dat de Samsung Galaxy NotePRO 12.2 vanaf pakweg 11 februari in de Nederlandse winkels zal liggen. Dát nieuws was nog gebaseerd op gegevens van een winkel – nu is het dan officieel.

samsung-galaxy-notepro-12-2 Samsung Galaxy NotePRO 12.2 vanaf volgende week in Nederland

Vandaag lanceerde Samsung de Galaxy NotePRO 12.2 en TabPRO serie officieel in ons land. Deze tablets behoren tot – samen met de 2014 editie van de Galaxy Note 10.1 – tot de eerste tablets van Samsung met een hoge schermresolutie van 2560 bij 1600 pixels. Tevens zijn de NotePRO 12.2 en de TabPRO 12.2 Samsung’s eerste tablets met een 12,2 inch schermdiagonaal, en mede daarom – zoals de naam al aangeeft – bijzonder geschikt voor professioneel gebruik.

Zoals gezegd: de Galaxy NotePRO 12.2 is vanaf volgende week leverbaar – en nu al te bestellen, onder andere bij CoolBlue (HIER) en Bol.com (HIER). De adviesprijs van 749 euro is behoorlijk, maar daar krijg je dan wel héél veel tablet, inclusief S Pen stylus en mogelijkheden, voor.

Op de TabPRO serie, met varianten met 8,4, 10,1 en 12,2 inch schermen, moeten we nog iets langer wachten. Deze komen eind februari, begin maart in de schappen terecht.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee