Samsung Galaxy F terug op de radar

Een tijd lang was hij het onderwerp van gesprek: de Samsung Galaxy F, een nieuwe ultra high end smartphone met betere – en duurdere – eigenschappen dan de Galaxy S5. En toen werd het stil rond het toestel. Tot nu, althans.
wpid-samsung-galaxy-f-sm-g900f Samsung Galaxy F terug op de radar
Uit Zuid-Korea zelf, thuisland van Samsung, komt het nieuws dat hooggeplaatste medewerkers van de telefoongigant zouden hebben laten vallen dat er later dit jaar een nieuwe Galaxy lijn aankomt – je voelt ‘m al aankomen: de Galaxy F. En dat terwijl er onlangs nog geruchten gingen over een zogeheten Galaxy S5 Prime.

Tot de belangrijkste eigenschappen van deze Galaxy F serie zouden onder andere een metalen behuizing behoren, evenals een scherm met een WQHD resolutie – 2560 x 1440 pixels – en een 64 bit processor.

Inderdaad, de Galaxy F is het nieuwe roddelobject waar smartphonenerds (geen scheldwoord) aller landen alle dromen in kunnen projecteren die Samsung niet vervulde met de Galaxy S5.

Aan de andere kant: mochten de geruchten kloppen dan lijkt de Galaxy F natuurlijk wel een ontzettend interessant toestel te worden, ook al zal er dan een pittig prijskaartje aan hangen.

Wanneer een dergelijk Galaxy F het levenslicht zal zien is uiteraard nog niet bekend. We houden het maar op ‘later dit jaar’ – een nauwkeuriger schatting *kuch* zoals mei *kuch* is puur koffiedik kijken.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Lion van der Linde zegt

    Wanneer word de Samsung Galaxy F (Prime) Geruchtenmolen pagina ge-update? er zijn meerdere geruchten bekend die er niet tussen staan.

Praat mee