Samsung en Swarosvki’s Galaxy Note 3

Je kunt veel zeggen over de Samsung Galaxy Note 3, maar níet dat de kunstlederen achterkant bezaaid is met kristallen. Tot nu dan, want dát is precies wat Samsung en Swarovski lanceren ter gelegenheid van de Mercedes-Benz Fashion Week.

samsung-galaxy-note-3-swarovski1 Samsung en Swarosvki's Galaxy Note 3

In tegenstelling tot sommige Crystal Editions die Samsung bij tijd en wijle aanbiedt van verschillende toestellen, is deze limited edition cover voor de Galaxy Note 3 bezet met échte Swarovski kristallen. Om je look vervolgens af te maken, krijg je er dan ook nog een armband met genoeg bling voor een heel dameselftal bij.

samsung-galaxy-note-3-swarovski-armband Samsung en Swarosvki's Galaxy Note 3

De cover zelf is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, blauw/goud, en zilver. De cover en armband zijn als set te koop bij Swarovski’s eigen winkel of 5th Avenue in New York voor de vriendelijke prijs van 299 dollar – ruim 220 euro. Je moet er dan wel snel bij zijn, want het gaat – zoals gezegd – om een limited edition cover, die slechts een beperkte periode te koop zal zijn.

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

Praat mee