Opnieuw Android 4.4 KitKat firmware voor de Samsung Galaxy S4 opgedoken

Terwijl we eigenlijk gewoon zitten te wachten op de officiële Android 4.4 KitKat update voor de Samsung Galaxy S4, duikt er nog een testversie van de nieuwe firmware op.

samsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-1-168x300 Opnieuw Android 4.4 KitKat firmware voor de Samsung Galaxy S4 opgedokensamsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-2-168x300 Opnieuw Android 4.4 KitKat firmware voor de Samsung Galaxy S4 opgedokensamsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-3-168x300 Opnieuw Android 4.4 KitKat firmware voor de Samsung Galaxy S4 opgedokensamsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-4-168x300 Opnieuw Android 4.4 KitKat firmware voor de Samsung Galaxy S4 opgedokensamsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-5-168x300 Opnieuw Android 4.4 KitKat firmware voor de Samsung Galaxy S4 opgedoken

In deze nieuwe testbuild zijn in feite weinig verrassingen te vinden. We zijn de witte iconen in de notificatiebalk, de nieuwe sneltoets voor de camera op het vergrendelscherm, en een aantal kleinere snufjes die het bedienen een aanpassen van het toestel naar eigen smaak makkelijker maken. Eigenlijk precies de veranderingen zoals al eerder bekend.

In feite zit dus maar één ding op: wachten tot de update daadwerkelijk op de Nederlandse Galaxy S4 begint te arriveren. Sommige toestelvarianten in de Verenigde Staten hebben de update vorige week al gekregen, maar buiten dat selecte gezelschap is Samsung zelf nog niet begonnen de update uit te rollen.

Slachtoffer van ongeduld kunnen natuurlijk terecht bij de bron van de opgedoken testfirmware, Sammobile HIER. Je vindt daar alle benodigheden en instructies om – als je weet wat je doet – de nieuwe firmware zelf op je Galaxy S4 te flashen.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

Praat mee