Nieuwe update Samsung Galaxy Gear beschikbaar

Sinds vanmorgen is er in Nederland een nieuwe firmware update beschikbaar voor de Samsung Galaxy Gear. De update brengt onder meer een nieuwe email applicatie naar Samsung’s eerste smartwatch.

samsung-galaxy-gear-update-xxubna6 Nieuwe update Samsung Galaxy Gear beschikbaar

De firmware update met versienummer XXUBNA6 is ruim 16 MB groot, en verbetert – volgens de bijgeleverde omschrijving – een verbeterde gebruikersinterface en stabiliteit. Daarnaast brengt de update een nieuwe email applicatie voor de Galaxy Gear.

Wie dit recent nog niet had gedaan, moet ook de Gear Manager app updaten naar de nieuwste versie. Dit laatste kan gewoon via Samsung’s eigen Samsung Apps, of de Play Store.

Heb jij de update van vandaag al geïnstalleerd op jouw Galaxy Gear? Schroom niet om hieronder jouw ervaringen met de update te delen!

(dank, Henk, voor de afbeeldingen)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. joep zegt

    Dag,

    Ik heb de update gedaan en heb het icoontje maar zou niet weten hoe ik nu de email op de smartwatch krijg. Mijn scherm toont als tekst “geen email”

  2. Hans Geurtsen zegt

    Ik vind de update geen verbetering. Vooral de e-mail app vind ik minder prettig. Als ik op een notificatie klik, krijg ik eerst de lijst met mail te zien en moet ik nog een keer de bovenste aanklikken om de betreffende mail te lezen. Dat is nog niet het ergste: de mail notificaties kloppen regelmatig helemaal niet. En ik heb de indruk dat notificaties vaak met een grote vertraging binnen komen. Niet blij dus met deze verslechtering…

Praat mee