Budgetsmartphones van Samsung en het Belgische Ice-Watch

De horlogemaker Ice-Watch is druk bezig om – in samenwerking met Samsung – twee budet smartphones op de markt te brengen. Het gaat hier in feite om de allereerste smartphones van (deels) Belgische makelij.

samsung-icewatch-icephone Budgetsmartphones van Samsung en het Belgische Ice-Watch

De horloges van Ice-Watch waren in het thuisland België al een ware rage dankzij het fel gekleurde ontwerpen. Hetzelfde principe – kleurige, siliconen behuizingen – zal danook worden toegepast op de Ice-Phone, die in twee versies te koop zal zijn.

De goedkopere variant moet zo’n 100 euro gaan kosten en vier kleuren verkrijgbaar zijn, terwijl je bij de iets grotere versie keuze hebt uit zes kleuren. Deze laatste krijgt een prijskaartje rond de 200 euro.

De smartphones zullen in samenwerking met Samsung en het Franse bedrijf CG Mobile worden geproduceerd. Over de exacte technische specificaties van beide varianten is nog niet zo gek veel bekend.

De Ice-Phones zullen in eerste instantie in België en Frankrijk verkocht gaan worden, maar een release in Duitsland en Oostenrijk staat ook al in de planning. Of Nederland mogelijk in de toekomst ook aan dit lijstje zal worden toegevoegd is nog duidelijk. De eerste batch van 50.000 toestellen vindt mogelijk in de genoemde landen al gretig aftrek.

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee