Actie: Samsung Galaxy NotePRO 12.2 met 6 maanden Netflix, NRC én 64 GB microSD

Kersvers ligt hij in de schappen: de Samsung Galaxy NotePRO 12.2. Tijd dus voor een leuke actie, zo dacht Samsung. En dus krijg je – als je er vóór 30 april eentje aanschaft – zes maanden gratis Netflix bij. En de digitale versie van het NRC. En een microSD kaartje van 64 GB.

samsung-galaxy-notepro-12-2-promotie-gratis-sd-netflix-nrc Actie: Samsung Galaxy NotePRO 12.2 met 6 maanden Netflix, NRC én 64 GB microSD

Zoals gebruikelijk bij Samsung’s promotie acties moet je er wél iets voor doen om dit pakket bij je Galaxy NotePRO 12.2 te krijgen. Ten eerste moet jouw NotePRO dus aangeschaft zijn tussen 3 februari en 30 april.

Vervolgens moet je het deelnameformulier invullen en uitprinten – deze vind je HIER. Je stuurt ‘m samen met een kopie van de kassabon of factuur én de originele streepjescode op naar:

Samsung Galaxy NotePRO promotie
Antwoordnummer 1049
6200 VB Maastricht

Dit moet dan weer vóór 15 mei gebeuren om voor het kadopakket ter waarde van 245 euro in aanmerking te kunnen komen. En als je dan óók nog in dezelfde actieperiode een review achterlaat op Kieskeurig – en daarvan de bevestigingsemail kunt overleggen – doe je mee aan de verloting van een Galaxy Book Cover.

De exacte voorwaarden die bij deze actie horen vind je uiteraard op de website van Samsung HIER.

PS: zoals altijd bij dit soort acties geldt dat wij van GalaxyClub géén Samsung zijn. Voor vragen of opmerkingen over deze actie kun je bij Samsung zelf terecht 😉

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Gerard zegt

    Akte netflix; App netflix geïnstalleerd en aan de gang dacht ik, maar helaas de film loopt vast en ik krijg alleen storing strepen in beeld. Netflix is niet te gebruiken op de note pro.

  2. dominic zegt

    Ik heb op 1 mei een tab pro aangeschaft waar een stikker op zat waar op stond dat je van deze actie gebruik kon maken! Nu ben ik dit aan het uitzoeken en nu blijkt dat je deze tablet voor 30 april had moeten aanschaffen? Daar stond niks van op de doos!! Beetje jammer dit!

Praat mee