Volg Samsung’s persconferentie op de Consumer Electronics Show live

Als de techniek mee wil werken, is het mogelijk om Samsung’s persconferentie op de Consumer Electronics Show live te volgen. Deze grote electronicabeurs gaat morgen van start in Las Vegas, maar vandaag al is er het een en ander te doen. Zoals een persconferentie dus.

samsung-ces-2014-live Volg Samsung's persconferentie op de Consumer Electronics Show live

In ieder geval is de verwachting dat Samsung een flink aantal nieuwe Note en Tab tablets zal onthullen, hoewel de meeste informatie – inclusief afbeeldingen – vanmiddag al uitlekte. Desalniettemin staat waarschijnlijk meer op het programma: onder mee een goedkope versie van de Galaxy Tab 3 8.0, en natuurlijk de Galaxy Band, of hoe Samsung nieuwe ‘fitnesstracker’ ook zal gaan heten. Van deze laatste kon je hier op GalaxyClub een tijdje geleden al een eerste indruk krijgen. En last but not least zal Samsung naar verwachting meer laten zien van haar nieuwe Smart Home systeem.

Op telefoongebied zal het vanavond overigens rustig blijven: er staat zeker geen Galaxy S5 op het programma, of in feite geen enkele smartphone voor zover bekend. Zelfs op de Galaxy Note 3 Lite zullen we vermoedelijk nog moeten wachten tot eind februari de Mobile World Congress in Barcelona losbarst.

Maargoed, eerste dingen eerst, zogezegd:

Galaxy deal tips

Praat mee