Nieuwe update voor T-Mobile branded Samsung Galaxy Note 3

Zo heel lang was het nog niet geleden dat de branded Samsung Galaxy Note 3 van T-Mobile haar vorige update kreeg. Toch meldden we een tijdje geleden al dat de volgende update in de pijpleiding zit, en dit weekend is het dus T-Mobile’s Galaxy Note 3 die ‘m als eerste krijgt.

samsung-galaxy-note-3-update-t-mobile Nieuwe update voor T-Mobile branded Samsung Galaxy Note 3

Om precies te zijn is het firmwareversie XXUDMK3 die nu op de Galaxy Note 3 arriveert, en wederom bevestigt dat tegenwoordig branded toestellen steeds vaker een update krijgen vóór de unbranded versie.

Overigens is de update die nu beschikbaar is geen ingrijpende, met voornamelijk optimalisaties die achter de schermen plaatsvinden. Installeren kan via het toestel zelf, of via Samsung’s Kies software.

Dezelfde update verwachten we één dezer dagen trouwens ook voor de unbranded Galaxy Note 3, aangezien unbranded updates – wanneer deze niet als eerste arriveren – vrij snel volgen op hun branded soortgenoten.

Heb jij een T-Mobile branded Galaxy Note 3, en deze update al geïnstalleerd? Laat ons dan hieronder weten welke veranderingen jij merkt!

(dank, Henk!)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

  1. zegt

    Sinds de update geinstalleerd is loopt de batterij razendsnel leeg. Zelfs met de qualcomm battery guru ingesteld. Voor de update tot 3 dagen op 1 batterij daarna met moeite 1 dag houd de batterij het vol.

  2. AzaZPPL zegt

    De update heb ik niet gekregen. Wanneer ik het probeer te updaten staat er “De laatste updates zijn al geïnstalleerd” terwijl de laatste update 4.4.2 is en er nog steeds staat dat ik 4.3 heb. Ik vind dit best wel vaag.

Praat mee