Uitrol Android 4.4 KitKat voor de Samsung Galaxy Note 3 officieel van start (in Polen)

Noumoe! Nog geen etmaal geleden zagen we de eerste Android 4.4 firmware voor de Samsung Galaxy Note 3 opduiken, inclusief de voorspelling dat de officiële update over een week of twee van start zal gaan. Nog geen dag later blijkt deze laatste voorspelling alweer achterhaald: vanochtend vroeg is Samsung begonnen met de officiële update.

samsung-galaxy-note-3-android-4-4-kitkat-update-begonnen1 Uitrol Android 4.4 KitKat voor de Samsung Galaxy Note 3 officieel van start (in Polen)

Galaxy Note 3 bezit(s)ters in Polen krijgen de eer als eerste hun toestel te kunnen updaten naar deze allernieuwste versie van het Android besturingssysteem. De aldaar beschikbare firmwareversie is dezelfde die gisteren al via onofficiële weg boven kwam drijven.

Overigens wil deze start van het updateproces nog niet zeggen dat we ‘m op zeer korte termijn op de Nederlandse Note 3 zullen zien verschijnen. Zoals gebruikelijk begint een dergelijke grote update in één regio of land, waarna het even duurt voordat de rest van de wereld aan de beurt komt – indien nodig nadat er nog kleine bugfixes zijn aangebracht.

Maar één ding is zeker: KitKat voor de Note 3 is onderweg. Wanneer hij dan wel precies in ons land zal arriveren is moeilijk te voorspellen. Een paar weken zal het vermoedelijk nog wel duren (al hopen we natuurlijk vurig dat we de plank misslaan, en dat het allemaal sneller zal gaan).

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee