T-Mobile branded Samsung Galaxy S3 4G krijgt Android 4.3 update

Vanaf vandaag krijgt T-Mobile’s branded Samsung Galaxy S3 met 4G verbinding – de GT-I9305 dus – de langverwachte update naar Android 4.3. Eerder al kregen de unbranded evenals Vodafone en KPN’s toestelversies deze update.

samsung-galaxy-s3-4g-tmobile-android-4-3-update T-Mobile branded Samsung Galaxy S3 4G krijgt Android 4.3 update

Hiermee is de Android 4.3 update voor de 4G variant van de Galaxy S3 in Nederland helemaal voltooid, en krijgt dus ook T-Mobile toestelversie ondersteuning voor de Galaxy Gear, Samsung Knox, en de opgefriste versie van de gebruikersinterface.

De update – met firmwareversie XXUEML5, dus zelfs een iets nieuwere dan die voor de unbranded S3 met 4G – is beschikbaar via het toestel zelf, en natuurlijk ook via Samsung’s Kies software op de computer.

Heb jij een Galaxy S3 4G van T-Mobile, en de update vandaag al geïnstalleerd? Deel dan hieronder jouw ervaringen!

Loop je na de update tegen hindernissen aan? Kijk dan ook eens HIER voor een aantal mogelijke oplossingen!

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. peter zegt

    heb de versie 4.3 vandaag gedownload. Heb een branded s3 4 g van T mobile. Tot nu toe loopt alles perfect. Raad alleen wel aan om eerst een back up te maken en dan pas de nieuwe firmware te downloaden. Ik was namalijk aardig wat foto,s kwijt na de update. Maar heb die weer terug kunnen zetten dmv Kies backup. Verder geen problemen. Ook de baterrij duur is nog goed te noemen.
    Gr peter van leeuwen ( den haag)

  2. F. den Heijer zegt

    Update is bij mij perfect te noemen….
    Telefoon slaat vast als je naar je geluidsinstellingen gaat en group play geeft continu een netwerkfout melding. Eerdaags maar een factory reset uitvoeren. ….

Praat mee