Samsung gaat eigen winkels openen – ook in Nederland

In samenwerking met The Carphone Warehouse – moederbedrijf van The Phonehouse – gaat Samsung in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, een aantal eigen winkels openen.

samsung-winkels-nederland Samsung gaat eigen winkels openen - ook in Nederland

In navolging van de succesvolle opening van drie Samsung winkels in Spanje vorig jaar, zal het Zuid-Koreaanse bedrijf samen met Carphone Warehouse/Phonehouse nog zestig eigen filialen openen in Engeland, Ierland, Duitsland, Spanje, Portugal, Zweden en dus ook in Nederland.

De winkels zullen zich logischerwijs toeleggen op Samsung’s telefoons, tablets, en de in de loop van dit jaar verder groeiende lijn wearables. In de praktijk zullen de winkels in feite Phonehouse winkels zijn – inclusief personeel – die voorzien zijn van een nieuw jasje met een ‘premium look & feel’. De winkels zijn en blijven eigendom van Phonehouse.

Hoeveel Samsung winkels er in Nederland geopend zullen gaan worden is nog niet bekend.

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee